Spuisels

Voor dat ik ga vertellen wat Spuisels.nl voor jou kan beteken zal ik je eerst even vertellen wat wij verstaan onder spuisels.

Onder spuisels verstaan wij gedachtengangen die worden omgezet naar text, bijvoorbeeld een verhaaltje, anekdote kortom een spuisel. Dit zijn vaak korte stukjes die worden geschreven in een opwelling en zijn vaak discutabel. De inhoud van deze texten kunnen erg varieren, het kan gaan over politiek, film, nieuws of bijvoorbeeld over hoeveel bacterien er in je onderbroek zitten. Zoals je zal begrijpen is er meer als genoeg om over te schrijven.

Ik heb me voor genomen hier elke week minstens 1 spuisel te schrijven. Er zijn zoveel dingen waar ik mezelf aan erger of dingen die ik juist erg grappig vind. Dat er inspiratie genoeg zou moeten zijn.

Wat heb jij hier nu aan denk je, behalve dat je hier iemands anders gedachten kunt lezen. Je kan hier behalve lezen ook reageren, discuseren en zelf je eigen spuisels toevoegen. Ik hoop dat je jezelf hier een beetje kan vermaken en dat je het interesant genoeg vond om nog even een keertje langs te komen.